lauantai 8. syyskuuta 2012

Tulevaisuuden suunnitelmia


Odotan tulevaisuutta Kurkon kanssa suurella mielenkiinnolla. Meillä on aika paljon tavoitteita ja aikomuksia, joista varmasti ajan kanssa tulee nousemaan ne, jotka eniten innostavat itseä ja koiraa.

Suunnitelma on jotakuinkin seuraavanlainen

1. Peruskäskyjä kotosalla

2. Rokotusten ollessa kunnossa, olemme menossa tänne http://www.paws.fi/33 aluksi           pentuparkkiin  ja pentukurssille.

3. Pentukurssin suoritettuamme, ajattelin ilmottautua tokon alkeet -kurssille samaiseen paikkaan

4. näyttelykurssi luultavasti myös tullaan käymään, vaikka näyttelyt eivät ainakaan tällä hetkellä ole listallamme numero ykkösenä

5. Hakua olen ajatellut sitten, kun perustottelevaisuus on hyvällä pohjalla. Luultavasti vasta sen jälkeen aloittelemme hakua kun Kurko on hieman aikuistunut.

6. Jälki kuuluu myös listallemme ja sen tiimoilta asiat ovat myös edenneet. Olemme menossa 30.9.2012  Suomen Collieyhdistyksen Pohjanmaan alaosaston järjestämään metsähaku päivään.

Tälläisiä suunnitelmia meillä tällä hetkellä. Katsotaan parin vuoden päästä, kuinka moni niistä on toteutunut. :)

Olisin myös kiinnostunut kokeilemaan Kurkon kanssa ihan oikeaa lampaiden paimennusta. Täytyy ottaa selvää, onko täällä lähellä moiseen mahdollisuutta.

Loppuun vielä muutama kuva aina niin inspiroivasta ja ah niin komeasta isukista Hoaxista (Say Wuf Hidden Hoax, Kurkon isä)

Kirsi Leppälammin Hoax hyppää

Hoax noutaa

1 kommentti:

  1. Ilmajoella ainakin mahdollisuus päästä kokeilemaan paimennusta :) Täältä lisätietoa: http://fiilis.weebly.com/paimennuskoulutus.html

    VastaaPoista